| Bager | 240 g. | brød | | | Grønt | 250 g. | ærter | 250 g. | champignoner | ½ stk. | gul peberfrugt | 2/3 stk. | hvidløg | 300 g. | madæble | | persille | 4 g. | persille, frisk | ½ stk. | rød peberfrugt | 16 stk. | salatblade | 100 g. | sukker ærter | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | kyllingebryst | 150 g. | røget skinke | | Kolonial | ¼ glas | grilled artiskok | 20 g. | hvedemel | 3 cl. | hvidvinseddike | 8 g. | karry | 260 g. | kødboller | 40 g. | kokosmel | 1 g. | muskatnød | 10 ¾ cl. | olivenolie | 40 g. | rosiner | 8 g. | sennep | 60 g. | snegle fra dåse | ½ kg. | tortellini, frisk | | Mejeri | 10 cl. | creme fraiche 38% | 10 cl. | fløde 13% | | mælk | 25 g. | margarine | 135 g. | smør | | | Yderligere | ¾ cl. | citronsaft |
| |