| Bager | 240 g. | brød | 5 g. | rasp | | Grønt | 4 g. | basilikum, frisk | 250 g. | broccoli | 3 stk. | forårsløg | 80 g. | gulerødder | 2/3 stk. | hvidløg | 1 kg. | kartofler | ¼ bdt. | persille | 24 g. | persille, frisk | 400 g. | skalotteløg | 1 stk. | squash | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | 1 kg. | hakket kalkunkød | ½ kg. | kalkunbryst | | Kolonial | 5 g. | dijonsennep | 400 g. | hakkede tomater | 40 g. | hvedemel | 2 g. | karry | 3 cl. | olie | 400 g. | pasta | 340 g. | ris | 30 g. | tomatpure | | Mejeri | 2 stk. | æg | 400 g. | gaio | 1/3 l. | mælk | 20 cl. | Mornay sauce | 30 g. | ost 10+ | | | Yderligere | ½ cl. | citronsaft |
| |