Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Lammecurry
Kyllingesalat med bønner og artiskokker
Lam i dild
Tunsteak med ris
Krydderurte karbonader med dijon sennep cremesauce
Kalkunburger
Tomatgryde med hakket oksekød
Roastbeef med avokadokartoffelsalat
Kalvecarpaccio med pesto og parmesan
Tomatgryde med hakket oksekød
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kalkunburger
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalvecarpaccio med pesto og parmesan
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Krydderurte karbonader med dijon sennep cremesauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingesalat med bønner og artiskokker
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lam i dild
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lammecurry
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Roastbeef med avokadokartoffelsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tomatgryde med hakket oksekød
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tomatgryde med hakket oksekød
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tunsteak med ris
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
½ kg.
brød
8 stk.
burgerboller
1 stk.
flüte
Fisk
½ kg.
tunbøffer
Grønt
½ stk.
agurk
400 g.
artiskokhjerter
3 stk.
avocadoer
1 2/3 kg.
bage kartofel
200 g.
champignoner
80 g.
chilipeber
2 stk.
citron
4 g.
citronskal
50 g.
dild
4 g.
dildkviste
300 g.
egebladsalat
6 stk.
forårsløg
100
friséesalatblade
16 g.
friskklippet karse
2/3 kg.
grønne bønner
¼ stk.
gul peberfrugt
480 g.
gulerødder
1 ½ stk.
hvidløg
2 kg.
kartofler
120 g.
krydderurter
1/3 bdt.
persille
12 g.
persille, frisk
12 g.
purløg, frisk
1 stk.
rød chilli
100
ruculasalatblade
½ kg.
salat
2 kg.
tomater
9 stk.
zittauerløg
Kød
180 g.
bacon
1 kg.
hakket magert oksekød
1 kg.
kalkunsnitsler
400 g.
kalvemørbrad
300 g.
kyllinger
100 g.
lammebryst
¾ kg.
roastbeef af inderlår
2/3 kg.
svinefars
Kolonial
8 g.
basilikum, tørret
120 g.
dijonsennep
1 g.
garam masala
¾ kg.
hakkede tomater
50 g.
hvedemel
8 g.
karry
5 cl.
lammesuppe
12 g.
løvstilke
50 g.
mayonnaise
2 g.
nelliker
4 ½ cl.
olie
9 cl.
olivenolie
2/3 kg.
ris
1 g.
rosa peberkorn
3 cl.
stærk chilisauce
60 g.
tomatpure
340 g.
vilde ris
Mejeri
4 stk.
æggeblommer
½ kg.
gaio
mælk
160 g.
ost
100 g.
parmasan ost
4 dl.
piskefløde
40 g.
smør
Yderligere
3 cl.
citronsaft
80
grønne chilli
40 cl.
hvidvin
120 g.
kalkunbacon
60 g.
pesto
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17