Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Italienske koteletter
Mørbrad i skiver med citruskartofler
Varm kartoffelsalat
Wok med sesam og chili
Pariserbøf
Lammebryst med urter
Sur-sød flødedressing
Svinemørbrad med nye kartofler, bønner og en kold kryddersauce
Karry skinke med flødeost og pasta
Stegt kalvelever med bløde løg
Wok med broccoli og peberfrugt
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Italienske koteletter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Karry skinke med flødeost og pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lammebryst med urter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Mørbrad i skiver med citruskartofler
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pariserbøf
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Stegt kalvelever med bløde løg
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Sur-sød flødedressing
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinemørbrad med nye kartofler, bønner og en kold kryddersauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Varm kartoffelsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wok med broccoli og peberfrugt
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wok med sesam og chili
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
86 g.
brødkrummer
sandwichbrød
Grønt
50 g.
basilikum, frisk
1 stk.
blomkål
½ kg.
bønner
½ kg.
broccoli
250 g.
champignoner
80 g.
chilipeber
½ stk.
citron
1 stk.
grøn peberfrugt
300 g.
grønne bønner
2 stk.
gul peberfrugt
240 g.
gulerødder
1 2/3 stk.
hvidløg
2 ½ kg.
kartofler
1 1/3 kg.
nye kartofler
8 g.
persille, frisk
4 stk.
porrer
40 g.
revet peberrod
2 stk.
rød peberfrugt
100 g.
rødløg
4 g.
rosmarin, frisk
30 g.
skalotteløg
8 stk.
zittauerløg
Kød
2/3 kg.
hakket oksekød
2/3 kg.
kalvelever
2/3 kg.
kogt skinke
400 g.
lammebryst med ribben
½ kg.
skinkeinderlår
½ kg.
skinkestrimler
1 kg.
svinekoteletter
1 1/3 kg.
svinemørbrad
Kolonial
2 g.
citronpeber
10 g.
dijonsennep
10 cl.
eddike
45 g.
flormelis
100 g.
grønne oliven
35 cl.
grønsagsbouillon
60 g.
kapers
16 g.
karry
1 ½ cl.
limesaft
40 g.
mel
2/3 kg.
nudler
3 cl.
olie
3 ¾ cl.
olivenolie
10 cl.
oystersauce
2/3 kg.
pasta
2/3 kg.
pasta, frisk
200 g.
soltørede tomater i olielage
50 g.
sorte oliven
3 cl.
soyasauce
1 ½ cl.
stærk chilisauce
30 g.
sukker
60 g.
syltede rødbeder
8 g.
tandori
1 ½ cl.
vineddike
Mejeri
8 stk.
æggeblommer
100 g.
flødeost naturel
2/3 kg.
gaio
80 g.
margarine
60 g.
parmasan ost
2 ½ dl.
piskefløde
110 g.
smør
Yderligere
3 cl.
citronsaft
10 g.
groft salt
8 g.
sesamfrø
1 stk.
zucchini (squash)
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17