| Bager | 240 g. | brød | | | Fisk | 140 g. | tun | | | Grønt | 400 g. | bønner | 3 g. | citrongræs | 200 g. | egebladsalat | 4 stk. | forårsløg | 1 stk. | grøn peberfrugt | 320 g. | gulerødder | 1/3 stk. | hvidløg | ¾ kg. | kartofler | 2 stk. | limefrugt | 400 g. | peberfrugter | 50 g. | persille, frisk | 2 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | rosenbladsalat | 200 | ruculasalatblade | 2/3 kg. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | 2/3 kg. | andebryst | ½ kg. | hakket kalkunkød | ¾ kg. | kyllingebryst | 150 g. | kyllingefilet | | Kolonial | 25 g. | havregryn | 228 g. | hvedemel | 12 cl. | jordnøddeolie | 60 g. | majskerner | 3 cl. | olivenolie | 2/3 kg. | pasta, frisk | 100 g. | pinjekerner | 10 g. | salt | | Mejeri | 1 stk. | æg | 15 g. | gær | 150 g. | ost 10+ | | skummetmælk |
| |