| Bager | 200 g. | brød | | | Grønt | 165 g. | bladselleri | 50 g. | bønnespirer | 250 g. | broccoli | 2/3 kg. | champignoner | ½ stk. | citron | 250 g. | grønne asparges | 1 kg. | gulerødder | ½ stk. | hvidkål | ½ stk. | hvidløg | 10 g. | ingefær | 50 g. | persille, frisk | 1 stk. | porrer | 1 stk. | rød peberfrugt | 125 g. | sukker ærter | 300 g. | tomater | 4 stk. | zittauerløg | | Kød | 400 g. | hakket magert oksekød | ½ kg. | kalkun i strimler | 1 ½ kg. | lammehals | ½ kg. | okseinderlår | | Kolonial | 250 g. | æggenudler | 8 g. | brun farin | 150 g. | brune linser | 3 cl. | chilisauce | 4 g. | karry | 12 cl. | kokusmælk Light | 10 g. | majsstivelse | 250 g. | nudler | 30 cl. | oksebouillon | 1 ½ cl. | olie | 3 ¾ cl. | raps olie | 80 cl. | soya | ¾ kg. | spaghetti | 40 g. | tomatpure | | Mejeri | ¼ l. | skummetmælk | 30 g. | smør | | Yderligere | 6 cl. | citronsaft | 1 g. | grønsagsbouillonterning | 30 cl. | rødvin | 1/3 stk. | zucchini (squash) |
| |