| Bager | 1 ¼ stk. | flüte | ¼ stk. | hvidt brød | | Grønt | 1 stk. | avocado | 300 g. | cherrytomater | 1 stk. | citron | 1 stk. | gul peberfrugt | 2/3 kg. | gulerødder | ¼ stk. | honningmeloner | 1 kg. | kartofler | 20 g. | persille, frisk | 2 stk. | porrer | 1 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | rødløg | 150 g. | rucolasalat | 100 g. | skalotteløg | 180 g. | tomater | 1 stk. | zittauerløg | | | Kød | 450 g. | hakket kalkunkød | 2/3 kg. | kyllingebryst | | Kolonial | 1 g. | kalve bouillon terning | 3 ¾ cl. | olivenolie | 300 g. | pastapenne | 50 g. | rosiner | 28 g. | solsikkekerner | 30 g. | soltørrede tomater | | Mejeri | 2 stk. | æg | 20 cl. | fromage frais | 50 g. | ost 10+ | 1 ½ dl. | piskefløde | | Yderligere | | appelsinsaft | 20 cl. | kyllingefond |
| |