| Bager | 160 g. | groft brød | | | Grønt | 40 g. | basilikum, frisk | ½ kg. | broccoli | ½ kg. | champignoner | 250 g. | cherrytomater | 2 g. | citronskal | 2 stk. | gul peberfrugt | 160 g. | gulerødder | 2/3 stk. | hvidløg | 40 g. | krydderurter | 2 stk. | porrer | 2 stk. | rød peberfrugt | 366 g. | rødløg | ½ kg. | spinat, frisk | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | 40 g. | bacon | 400 g. | kalkunbryst | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | | Kolonial | 25 cl. | grønsagsbouillon | 400 g. | hakkede tomater | 20 g. | majsstivelse | 1 cl. | olie | 1 ½ cl. | olivenolie | 400 g. | pasta | 2/3 kg. | pasta, frisk | 3 cl. | rødvinseddike | 75 g. | rosiner | 86 g. | solsikkekerner | 20 g. | soltørrede tomater | 55 g. | sukker | 8 g. | tørret basilikum | | | Mejeri | 8 stk. | æg | 15 cl. | creme fraiche | 150 g. | mozzarella | 55 g. | smør | | Yderligere | 4 g. | groft salt | 40 g. | mild Danbo 30% |
| |