| Bager | 1 stk. | flüte | 240 g. | groft brød | | Grønt | ½ stk. | agurk | 200 g. | grønne asparges | 400 g. | grønne bønner | 1 stk. | gul peberfrugt | ¾ stk. | hvidløg | 1 g. | ingefær | 400 g. | peberfrugter | 5 stk. | porrer | 1 stk. | rød peberfrugt | 360 g. | tomater | 1 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | kyllingebryst | | | Kolonial | 4 tsk. | chili krydderi | 30 g. | dijonsennep | 1 kg. | flormelis | 400 g. | hakkede tomater | 3 cl. | hvidvinseddike | 120 g. | kakao | 4 ½ cl. | olie | 400 g. | oliven | 1 kg. | pasta | ½ kg. | pasta, frisk | 40 g. | rosiner | 10 g. | tomatpure | 1 g. | tørret timian | | | Mejeri | 80 g. | æggehvider | 25 cl. | creme fraiche 18% | | Yderligere | 15 cl. | pastavand |
| |