| Bager | 240 g. | brød | | | Grønt | 250 g. | ærter | ¾ kg. | bage kartofel | 250 g. | champignoner | 40 g. | chilipeber | 1 stk. | citron | ½ stk. | gul peberfrugt | 2/3 stk. | hvidløg | 300 g. | madæble | | persille | 4 g. | persille, frisk | 4 stk. | porrer | ½ stk. | rød peberfrugt | 16 stk. | salatblade | 100 g. | sukker ærter | 5 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | kyllingebryst | 2 1/3 kg. | oksebøffer af inderlår | 150 g. | røget skinke | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | Kolonial | ¼ glas | grilled artiskok | 30 cl. | grønsagsbouillon | 20 g. | hvedemel | | hvid peper | 3 cl. | hvidvinseddike | 8 g. | karry | 260 g. | kødboller | 40 g. | kokosmel | 20 g. | majsstivelse | 1 g. | muskatnød | 1 ½ stk. | øl, pilsner | 1 ½ cl. | olie | 11 ½ cl. | olivenolie | 200 g. | pasta, frisk | 40 g. | rosiner | 10 g. | salt | 8 g. | sennep | 60 g. | snegle fra dåse | 30 g. | sukker | ½ kg. | tortellini, frisk | | Mejeri | 10 cl. | creme fraiche 38% | 10 cl. | fløde 13% | | mælk | 25 g. | margarine | 155 g. | smør | | | Yderligere | ¾ cl. | citronsaft |
| |