| Grønt | 4 stk. | appelsiner | 1 kg. | bage kartofel | 2/3 kg. | gulerødder | 25 g. | ingefær | 1 kg. | kartofler | 1 bdt. | persille | 20 g. | persille, frisk | 2 stk. | rød peberfrugt | 150 g. | shi take svampe | 1 ¼ stk. | spidskål | 450 g. | sukker ærter | 300 g. | tomater | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | 1 kg. | hakket kalkunkød | 1 kg. | kalkunbryst | | Kolonial | 300 g. | æggenudler | 1 cl. | hønsebouillon | 15 g. | karrypasta | 40 cl. | kokosmælk | 30 g. | majsmel | 10 g. | majsstivelse | 1 g. | muskatnød | 1 ½ cl. | olie | 1 ½ cl. | olivenolie | 30 g. | ribsgelé | ½ kg. | ris | 100 g. | rosiner | 3 cl. | soyasauce | | | Mejeri | 2 stk. | æg | 2/3 l. | skummetmælk | 20 g. | smør | | | Yderligere | | appelsinsaft |
| |