Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Skinkeruller med kartoffelmos
Ristede rodfrugter
Kalkunfrikadeller med chili
Pitabrød med kalkunfyld
Pasta med rejer og kapers
Lam bourguignon
Pasta med laks
Salat med kylling og kikærter
Rødbedebøffer
Pestokylling med mozzarella ost
Kylling med kikærter
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kalkunfrikadeller med chili
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kylling med kikærter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lam bourguignon
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med laks
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med rejer og kapers
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pestokylling med mozzarella ost
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pitabrød med kalkunfyld
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Ristede rodfrugter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Rødbedebøffer
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Salat med kylling og kikærter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skinkeruller med kartoffelmos
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
1 ¾ stk.
flüte
2/3 kg.
groft brød
8 stk.
pitabrød
Fisk
400 g.
laksefilet
150 g.
rejer
Grønt
200 g.
ærter
1 stk.
agurk
250 g.
asparges
1 ½ kg.
bage kartofel
440 g.
blegselleri
¾ kg.
champignoner
1 stk.
gul peberfrugt
240 g.
gulerødder
1 ¼ stk.
hvidløg
4 g.
ingefær
1 kg.
kartofler
50 g.
koriander, friske
2 g.
krydderurter
16 g.
merian, frisk
¼ bdt.
persille
82 g.
persille, frisk
1 stk.
persillerod
16 g.
purløg, frisk
100 g.
rødløg
250 g.
salat
14 g.
selleri
1 1/3 kg.
tomater
8 stk.
zittauerløg
Kød
100 g.
bacon
400 g.
hakket kalkunkød
½ kg.
kalkun i strimler
240 g.
kalkunbryst
400 g.
kyllingebryst
½ kg.
kyllingefilet
¾ kg.
lammehals
2/3 kg.
skinkeschnitzler af inderlår
Kolonial
6 cl.
balsamicoeddike
100 g.
barbecuesauce
84 g.
basilikum, tørret
3 dl.
bouillon
400 g.
flåede tomater
55 cl.
grønsagsbouillon
5 g.
gurkemeje
5 g.
honning
40 g.
hvedemel
30 g.
kapers
15 g.
karrypasta
2/3 kg.
kikærter
1 g.
koriander
1 ½ cl.
limesaft
19 g.
majsstivelse
4 ½ cl.
olie
22 ¼ cl.
olivenolie
400 g.
pasta
300 g.
pasta, frisk
40 g.
pinjekerner
10 g.
ribsgelé
2/3 kg.
ris
2 g.
salt
2 g.
sukker
1 g.
timian
10 g.
tomatpure
340 g.
vilde ris
Mejeri
1 stk.
æg
20 cl.
creme fraiche 38%
20 cl.
kaffefløde
1/3 l.
mælk
200 g.
mozzarella
skummetmælk
10 g.
smør
1/3 l.
ylette
Yderligere
6 cl.
citronsaft
20 g.
groft salt
80
grønne chilli
100 g.
kalkunbacon
2 ½ stk.
rødbeder
30 cl.
rødvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17