| Bager | 200 g. | brød | 1 stk. | flüte | 180 g. | rasp | | | Fisk | ¾ kg. | hellefisk | 1 ¾ kg. | rødspætte | 480 g. | tun | | | Grønt | 6 g. | basilikum, frisk | 50 g. | bønnespirer | 1 ½ stk. | citron | 1 stk. | gul peberfrugt | 160 g. | gulerødder | 1 2/3 stk. | hovedsalat | ¼ stk. | hvidløg | 1 2/3 kg. | kartofler | 100 g. | majs | 2 g. | purløg, frisk | 125 g. | rucolasalat | 1 stk. | squash | 100 g. | sukker ærter | 2/3 kg. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | | Kolonial | 15 g. | dijonsennep | 40 cl. | fiskebouillon | 168 g. | hvedemel | 9 cl. | olivenolie | 4 g. | oregano | 320 g. | pasta | 50 g. | pinjekerner | | tomatjuice | | Mejeri | 3 stk. | æg | 4 stk. | æggeblommer | 100 g. | feta | 10 cl. | fløde 13% | 2/3 kg. | gaio | 40 g. | margarine | | yoghurt naturel | | | Yderligere | 1 cl. | citronsaft | ¼ stk. | lola rosa | 100 g. | nødeflager | 2 g. | paprika |
| |