Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Citron marinade
Farsbrød med champignon og nye kartofler
Babymos med gulerod
Babymos med banan
Courgette/gulerod bøffer med pebersalat
Italienske koteletter
Asparges i wok
Pasta i laksesauce
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Pasta med grønsagssauce
Grillede artiskokker med friske rejer og dild
Mørbrad i skiver med citruskartofler
Avocado dip
Æbleflæsk
Hvidløgsmarinade
Kyllingbryst ratatouille
Nøddepaneret stegt flæsk med selleriremoulade
Pasta med Laks og Sauce Mornay
Gazpacho
Kalvegryde med pasta
Grillet grøntsagsspyd
Kalkun med nudler
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Æbleflæsk
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Asparges i wok
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Avocado dip
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Babymos med banan
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Babymos med gulerod
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Citron marinade
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Courgette/gulerod bøffer med pebersalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Farsbrød med champignon og nye kartofler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Gazpacho
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grillede artiskokker med friske rejer og dild
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grillet grøntsagsspyd
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Hvidløgsmarinade
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Italienske koteletter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkun med nudler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalvegryde med pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingbryst ratatouille
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Mørbrad i skiver med citruskartofler
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Nøddepaneret stegt flæsk med selleriremoulade
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta i laksesauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med grønsagssauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med Laks og Sauce Mornay
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
440 g.
brød
1 stk.
flüte
440 g.
groft brød
320 g.
rugbrød
Fisk
½ kg.
laks
400 g.
rejer
Grønt
1 stk.
æble
2 stk.
aubergine
8 stk.
avocadoer
200 g.
bananer
50 g.
basilikum, frisk
1 stk.
blomkål
½ kg.
bønner
2/3 kg.
champignoner
1 ½ stk.
citron
2/3 kg.
courgetter
50 g.
dild
8 stk.
forårsløg
40
friséesalatblade
300 g.
frisésalat
40 g.
friskhakket dild
2 ½ cl.
friskpresset citronsaft
3 stk.
grønne peberfrugter
200 g.
grønne asparges
3 1/3 stk.
gul peberfrugt
310 g.
gulerødder
2 2/3 stk.
hvidløg
25 g.
ingefær
1 1/3 kg.
kartofler
200 g.
knoldselleri
1 ¼ kg.
madæble
1 1/3 kg.
nye kartofler
2/3 bdt.
persille
16 g.
persille, frisk
2 stk.
rød chilli
5 1/3 stk.
rød peberfrugt
100 g.
rødløg
2 g.
rosmarin
200 g.
rucolasalat
150 g.
shi take svampe
1 ¼ stk.
spidskål
3 ½ stk.
squash
200 g.
sukker ærter
¾ kg.
tomater
7 stk.
zittauerløg
Kød
200 g.
bacon
½ kg.
hakket magert svinekød
½ kg.
kalkunbryst
2/3 kg.
kalvestrimler
400 g.
kyllingebryst
480 g.
kyllingefilet
1 ½ kg.
stegeflæsk
1 kg.
svinekoteletter
¾ kg.
svinemørbrad
Kolonial
300 g.
æggenudler
2 g.
basilikum, tørret
2 g.
citronpeber
15 g.
dijonsennep
2/3 cl.
fiskesauce
1 glas
grilled artiskok
100 g.
grønne oliven
¾ kg.
hakkede tomater
26 cl.
hønsebouillon
134 g.
hvedemel
100 g.
hvidløds croutons
4 g.
hvidløgspulver
9 cl.
hvidvinseddike
15 g.
karrypasta
40 cl.
kokosmælk
1 ½ cl.
limesaft
200 g.
nøddemel
52 ½ cl.
olie
150 g.
oliven
26 ¾ cl.
olivenolie
2 g.
oregano
1 1/3 kg.
pasta
1 1/3 kg.
pasta, frisk
255 g.
ris
60 g.
rød pesto
50 g.
rosiner
400 g.
salsa
10 g.
salt
400 g.
soltørede tomater i olielage
50 g.
sorte oliven
110 cl.
soya
120 g.
sukker
2 g.
timian
¼ l.
tomatjuice
340 g.
vilde ris
106 cl.
vindruekerneolie
1 ½ cl.
vineddike
5 g.
worchestershire sauce
Mejeri
3 stk.
æg
8 stk.
æggeblommer
25 cl.
creme fraiche 18%
150 g.
feta
6 cl.
fromage frais
¼ l.
letmælk
40 g.
margarine
100 g.
ost 10+
160 g.
parmasan ost
250 g.
ricotta ost
¼ l.
skummetmælk
205 g.
smør
Yderligere
7 ½ cl.
citronsaft
400 g.
conchiglie pasta
250 g.
ferske laksefileter
18 g.
groft salt
500 kg.
Karolines GrundSauce med mælk
12 g.
sesamfrø
1 stk.
zucchini (squash)
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17