| Bager | 200 g. | brød | 160 g. | groft brød | | Grønt | 40 g. | basilikum, frisk | ½ kg. | broccoli | ½ kg. | champignoner | 250 g. | cherrytomater | 2 g. | citronskal | 2 stk. | gul peberfrugt | 160 g. | gulerødder | 1 stk. | hvidløg | 40 g. | krydderurter | 24 g. | oregano, frisk | 2 stk. | porrer | 2 stk. | rød peberfrugt | 366 g. | rødløg | 1 kg. | spinat, frisk | 4 stk. | zittauerløg | | | Kød | 40 g. | bacon | 300 g. | hakket magert oksekød | 400 g. | kalkunbryst | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | Kolonial | 25 cl. | grønsagsbouillon | 400 g. | hakkede tomater | 30 g. | hvedemel | 320 g. | lasagneplader | 20 g. | majsstivelse | 2 ½ cl. | olie | 1 ½ cl. | olivenolie | 400 g. | pasta | 2/3 kg. | pasta, frisk | 3 cl. | rødvinseddike | 75 g. | rosiner | 86 g. | solsikkekerner | 20 g. | soltørrede tomater | 55 g. | sukker | 8 g. | tørret basilikum | | | Mejeri | 9 stk. | æg | 15 cl. | creme fraiche | 60 g. | mager ost | 150 g. | mozzarella | 2/3 l. | skummetmælk | 75 g. | smør | | Yderligere | 4 g. | groft salt | 40 g. | mild Danbo 30% |
| |