Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Kyllingeragout med pasta
Løgtærte
kartoffeltærte
Pasta med nye asparges
pomfritter
Pandekager med grønsagsfyld
Tre-korns boller
Råkost salat
Pasta med laks og persillepesto
Oregano stegte kartofler
Karrysalat
Kold Grønsagssuppe
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Karrysalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
kartoffeltærte
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kold Grønsagssuppe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingeragout med pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Løgtærte
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Oregano stegte kartofler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pandekager med grønsagsfyld
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med laks og persillepesto
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med nye asparges
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
pomfritter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Råkost salat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tre-korns boller
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
480 g.
brød
1 stk.
flüte
240 g.
groft brød
Fisk
300 g.
rejer
300 g.
røget laks
Grønt
4 stk.
æbler
2 ¾ kg.
bage kartofler
¼ stk.
blomkål
150 g.
bønnespirer
100 g.
champignoner
½ stk.
citron
200 g.
grønne asparges
1 kg.
gulerødder
2/3 stk.
hvidløg
1 ¼ kg.
kartofler
300 g.
madæble
150 g.
majs
400 g.
peberfrugter
2 1/3 bdt.
persille
10 stk.
porrer
2 stk.
rød peberfrugt
400 g.
skalotteløg
4 stk.
zittauerløg
Kød
200 g.
bacon
400 g.
kyllingebryst
Kolonial
5 g.
friskkværnet peber
50 g.
grahamsmel
90 cl.
hønsebouillon
4 ¼ kg.
hvedemel
3 g.
karry
4 g.
majsstivelse
7 ½ cl.
olie
7 cl.
olivenolie
4 g.
oregano
2/3 kg.
pasta
30 g.
pinjekerner
40 g.
rosiner
40 g.
salt
120 g.
sukker
456 g.
tre-kornsblanding
Mejeri
16 stk.
æg
10 cl.
creme fraiche 18%
20 cl.
fløde 13%
20 cl.
Fromage Blanc
200 g.
gær
letmælk
¾ l.
mælk
20 g.
margarine
20 g.
smør
15 cl.
syrnet fløde 9%
Yderligere
124 g.
groft salt
16 g.
paprika
15 cl.
pastavand
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17