Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Kalkun wok
Appelsinstegt kalkun
Kyllingebryst med soltørrede grøntsager, kaperssauce
Svinemørbrad med nye kartofler, bønner og en kold kryddersauce
Indbagt mørbrad
Hellefisk og skaldyrs pasta
Gratineret pasta
Karbonader med dijon sennep cremesauce
Krydrede kalkunboller med tomatsovs
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Appelsinstegt kalkun
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Gratineret pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Hellefisk og skaldyrs pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indbagt mørbrad
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkun wok
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Karbonader med dijon sennep cremesauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Krydrede kalkunboller med tomatsovs
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingebryst med soltørrede grøntsager, kaperssauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinemørbrad med nye kartofler, bønner og en kold kryddersauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
5 g.
rasp
Fisk
10 cl.
fiskefond
400 g.
hellefisk
250 g.
kammuslinger
250 g.
rejer
Grønt
4 stk.
appelsiner
4 g.
basilikum, frisk
250 g.
champignoner
30 g.
chilipeber
½ stk.
citron
4 stk.
forårsløg
¼ stk.
grøn peberfrugt
½ kg.
grønne bønner
1 ¼ stk.
gul peberfrugt
¼ stk.
hvidkål
1 ¼ stk.
hvidløg
1 ½ kg.
kartofler
1 bdt.
persille
24 g.
persille, frisk
25 g.
purløg, frisk
1 ¼ stk.
rød chilli
¼ stk.
rød peberfrugt
50 g.
skalotteløg
3 ¾ stk.
zittauerløg
Kød
280 g.
bacon
½ kg.
hakket kalkunkød
½ kg.
hakket magert svinekød
2/3 kg.
hakket svinekød
400 g.
kalkun i strimler
2/3 kg.
kalkunbryst
½ kg.
kyllingebryst
400 g.
skinke i strimler
1 kg.
svinemørbrad
Kolonial
5 g.
bagepulver
½ kg.
cornichoner
40 g.
dijonsennep
400 g.
flåede tomater
¼ glas
grilled artiskok
12 cl.
grønsagsbouillon
400 g.
hakkede tomater
1 cl.
hønsebouillon
270 g.
hvedemel
15 g.
kapers
15 g.
koriander
10 cl.
limesaft
12 g.
løvstilke
30 g.
majsmel
5 g.
muskatnød
240 g.
nudler
6 cl.
olie
4 ½ cl.
olivenolie
1 kg.
pasta
2/3 kg.
ris
1 g.
rosa peberkorn
140 g.
rosiner
2 g.
salt
1 ½ cl.
sesamolie
45 g.
soltørrede tomater
8 g.
tandori
30 g.
tomatpure
60 g.
valnødder
Mejeri
4 stk.
æg
2/3 kg.
gaio
mælk
200 g.
ost
30 g.
ost 10+
7 dl.
piskefløde
400 g.
smør
Yderligere
3 cl.
citronsaft
40 cl.
hvidvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17