| Fisk | 280 g. | tun | | | Grønt | 500 g. | aspargeskartofel | 110 g. | blegselleri | ½ kg. | champignoner | 40 g. | chilipeber | 1 stk. | citron | 1 stk. | grøn peberfrugt | 80 g. | gulerødder | 1/3 stk. | hvidløg | 2 g. | merian, frisk | 5 stk. | porrer | 2 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | solsikkepirer | 450 g. | tomater | | | Kød | 2/3 kg. | kalkunbryst | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | Kolonial | 30 cl. | grønsagsbouillon | 5 cl. | hønsebouillon | 1 g. | laurbærblade | 20 g. | majsstivelse | 1 ½ cl. | olie | 3 ¾ cl. | olivenolie | 200 g. | pasta, frisk | 425 g. | ris | 5 g. | sennep | 30 g. | sukker | 4 g. | timian | 40 g. | tørret tranebær | | Mejeri | 20 cl. | kaffefløde | | | Yderligere | 4 ½ cl. | citronsaft |
| |