| Bager | 240 g. | brød | | | Fisk | 400 g. | laksefilet | | | Grønt | ½ stk. | æble | 1 ¼ kg. | bage kartofel | 50 g. | basilikum, frisk | 1 kg. | bønner | 400 g. | champignoner | ½ stk. | citron | 1 stk. | grøn peberfrugt | 400 g. | gulerødder | ¼ stk. | hvidløg | 1 ¼ kg. | kartofler | 1 1/3 stk. | porrer | 16 g. | purløg, frisk | 1 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | skalotteløg | ½ kg. | tomater | ¼ stk. | zittauerløg | | Kød | 2/3 kg. | andebryst | ½ kg. | hakket magert svinekød | 1 kg. | svinekoteletter | | | Kolonial | 10 cl. | fiskebouillon | 100 g. | grønne oliven | 1 kg. | hvedemel | 1 kg. | kokosmel | 4 g. | majsstivelse | 1 ¾ cl. | olivenolie | 1 2/3 kg. | pasta, frisk | 8 g. | salt | 200 g. | soltørede tomater i olielage | 1 kg. | sukker | | Mejeri | 1 stk. | æg | 80 g. | æggehvider | 20 cl. | fløde 13% | ¼ l. | mælk | 1 kg. | margarine | 60 g. | parmasan ost | | Yderligere | 20 g. | groft salt | 10 cl. | hvidvin | 10 g. | paprika |
| |