| Bager | 2 stk. | flüte | 200 g. | groft brød | | Fisk | 400 g. | laksefilet | 2/3 kg. | rødspættefilet | 2/3 kg. | torskefilet | | | Grønt | ¾ kg. | aspargeskartofel | ½ kg. | champignoner | ½ stk. | citron | 4 stk. | forårsløg | 120 g. | grønne asparges | 320 g. | gulerødder | 2 stk. | porrer | 24 g. | purløg, frisk | 1 stk. | rød peberfrugt | ½ stk. | squash | 400 g. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | Kolonial | 15 cl. | grønsagsbouillon | 4 g. | majsstivelse | ¾ cl. | olivenolie | 400 g. | pasta | ½ kg. | pasta, frisk | | | Mejeri | 20 cl. | creme fraiche 18% | 20 cl. | kaffefløde | 40 g. | plantemargarine | | | Yderligere | ½ cl. | citronsaft | 1 g. | paprika |
| |