| Bager | 240 g. | brød | | | Grønt | 200 g. | ærter | 1 ½ stk. | agurk | 1 stk. | aubergine | 1 ½ kg. | bage kartofel | 1 stk. | citron | 40 g. | dild, frisk | 16 stk. | forårsløg | 3 stk. | hvidløg | 250 g. | kantareller | 1 ¾ kg. | kartofler | 48 g. | oregano, frisk | 320 g. | perleløg | ¾ kg. | rødløg | 1/3 stk. | rosmarinkviste | 24 g. | salvie, frisk | 450 g. | skalotteløg | 2 stk. | squash | 1 1/3 kg. | tomater | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | 2 ¾ kg. | skinkeschnitzler af inderlår | 1 ½ kg. | svinelever | | Kolonial | 15 cl. | balsamicoeddike | 3 dl. | bouillon | ½ cl. | chilisauce | 60 g. | honning | 4 g. | kardemomme | 60 g. | ketchup | 15 g. | majsstivelse | 6 cl. | olie | 4 ½ cl. | olivenolie | 10 g. | ribsgelé | | Mejeri | 1/3 l. | mælk | 5 dl. | piskefløde | 10 g. | smør | | | Yderligere | 100 g. | kalkunbacon | 40 cl. | rødvin |
| |