| Bager | 240 g. | groft brød | | | Grønt | 16 g. | basilikum, frisk | 250 g. | champignoner | 4 stk. | citroner | ½ stk. | gul peberfrugt | ½ stk. | hvidløg | 300 g. | madæble | 2/3 kg. | rabarber | 2 ½ stk. | rød peberfrugt | 60 g. | skalotteløg | 100 g. | sukker ærter | 3 stk. | zittauerløg | | | Kød | 1 kg. | svinekam | | | Kolonial | 240 g. | akacie honning | 40 g. | bagepulver | 4 dl. | bouillon | 1 ¼ kg. | flåede tomater | 2 g. | friskkværnet peber | 1 kg. | hvedemel | 8 g. | karry | 260 g. | kødboller | 40 g. | kokosmel | 200 g. | lasagneplader | 1 ½ cl. | raps olie | 40 g. | rosiner | 30 g. | salt | | sky | 200 g. | sukker | | | Mejeri | 10 cl. | creme fraiche 38% | 200 g. | hytteost | ¾ l. | kærnemælk | | mælk | 25 g. | margarine | 100 g. | ost 30+ | | Yderligere | 20 g. | groft salt |
| |