| Grønt | ½ stk. | agurk | 1 ¼ kg. | bage kartofel | 1 kg. | champignoner | 40 g. | chilipeber | 40 g. | dild, frisk | 16 stk. | forårsløg | 1 stk. | hvidløg | 1 ½ kg. | kartofler | 8 g. | krydderurter | 1 stk. | rød peberfrugt | 300 g. | rødløg | 50 g. | skalotteløg | 360 g. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | ½ kg. | kyllingefilet | 300 g. | oksekød i strimler | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | | Kolonial | 1 ½ cl. | balsamicoeddike | ½ cl. | chilisauce | 400 g. | flåede tomater | 80 cl. | hønsebouillon | 60 g. | ketchup | 3 cl. | olie | 5 ½ cl. | olivenolie | 1 g. | oregano | 340 g. | ris | | | Mejeri | ¼ l. | mælk | | | Yderligere | 5 g. | groft salt |
| |