| Bager | 240 g. | groft brød | | | Fisk | 2/3 kg. | rødspættefilet | ½ stk. | røget sværdfisk | 280 g. | tun | | | Grønt | ½ kg. | champignoner | 1 stk. | citron | 40 g. | friskhakket dild | ½ cl. | friskpresset citronsaft | 1 stk. | grøn peberfrugt | 400 g. | hvide løg | ¾ stk. | hvidløg | 1 ¼ kg. | kartofler | 2 g. | merian, frisk | 1 stk. | rød peberfrugt | 1 1/3 kg. | tomater | 2 stk. | zittauerløg | | Kolonial | 57 g. | hvedemel | 1 ½ cl. | olie | 3 cl. | olivenolie | 2/3 kg. | pasta, frisk | 425 g. | ris | 5 g. | sennep | 30 g. | tomatpure | 340 g. | vilde ris | | Mejeri | 20 g. | smør | | | Yderligere | 4 ½ cl. | citronsaft | 250 g. | ferske laksefileter | 2 g. | groft salt | 500 kg. | Karolines GrundSauce med mælk |
| |