| Grønt | 50 g. | basilikum, frisk | 1 stk. | blomkål | ½ kg. | bønner | 80 g. | chilipeber | 1 stk. | grøn peberfrugt | 240 g. | gulerødder | 2/3 stk. | hvidløg | ¾ kg. | kartofler | 1 1/3 kg. | nye kartofler | 3 stk. | porrer | 1 stk. | rød peberfrugt | 100 g. | rødløg | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | skinkeinderlår | 1 kg. | svinekoteletter | ¾ kg. | svinemørbrad | | | Kolonial | 2 g. | citronpeber | 10 cl. | eddike | 100 g. | grønne oliven | 15 cl. | grønsagsbouillon | 1 ½ cl. | limesaft | 250 g. | nudler | 3 ¾ cl. | olivenolie | 2/3 kg. | pasta, frisk | 200 g. | soltørede tomater i olielage | 50 g. | sorte oliven | 3 cl. | soyasauce | 1 ½ cl. | stærk chilisauce | 30 g. | sukker | 1 ½ cl. | vineddike | | Mejeri | 20 g. | margarine | 60 g. | parmasan ost | 70 g. | smør | | | Yderligere | 10 g. | groft salt | 8 g. | sesamfrø | 1 stk. | zucchini (squash) |
| |