| Bager | 240 g. | groft brød | | | Grønt | 1 kg. | champignoner | 40 g. | chilipeber | 400 g. | grønne bønner | 80 g. | gulerødder | 300 g. | madæble | 1 stk. | rød peberfrugt | 300 g. | rødløg | ½ kg. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | | Kød | 1 kg. | kyllingebryst | 2/3 kg. | kyllingefilet | | Kolonial | 1 ½ cl. | balsamicoeddike | 400 g. | flåede tomater | 100 cl. | hønsebouillon | 1 g. | hønseboullionterning | 20 g. | hvedemel | 4 g. | karry | 1 ½ cl. | olie | 1 ½ cl. | olivenolie | 8 g. | oregano | 1 kg. | pasta, frisk | 425 g. | ris | 15 g. | tomatpure | | Mejeri | 10 cl. | fløde 13% |
| |