| Bager | 200 g. | brød | 2/3 stk. | flüte | | Grønt | 330 g. | fennikel | 1 stk. | gul peberfrugt | ¼ stk. | hvidløg | 2 kg. | kartofler | 50 g. | persille, frisk | 50 g. | purløg | 1 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | rødløg | 1 g. | rosmarin | 40 g. | salvie, frisk | 150 g. | skalotteløg | 1 stk. | spidskål | 2 stk. | squash | ½ kg. | tomater | 1 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | hakket oksekød | ¾ kg. | kalkunbryst | 2/3 kg. | kogt skinke | 2/3 kg. | svinemørbrad | ¾ kg. | udbenet lammebov | | | Kolonial | 1 g. | basilikum, tørret | 300 g. | hønseboullionterning | 40 g. | husblas | 30 g. | mel | ½ cl. | olie | 3 cl. | olivenolie | 45 g. | rød pesto | 2 g. | salt | 50 g. | soltørrede tomater | 21 g. | timian | 30 g. | tomatpure | 340 g. | vilde ris | | Mejeri | 7 stk. | æg | 400 g. | hytteost | 20 g. | margarine | 270 g. | smør |
| |