| Bager | 1 stk. | flüte | 240 g. | groft brød | | Grønt | 1 kg. | bage kartofel | 40 g. | basilikum, frisk | 250 g. | cherrytomater | 2 g. | citronskal | 2/3 stk. | hvidløg | 1 g. | ingefær | | persille, frisk | 2 stk. | porrer | 1 stk. | rød chilli | 1 stk. | rød peberfrugt | | squash | 5 stk. | zittauerløg | | Kød | 400 g. | kalkunbryst | | | Kolonial | 4 tsk. | chili krydderi | ¾ kg. | hakkede tomater | 150 cl. | hønsebouillon | | hvedemel | 3 cl. | hvidvinseddike | 3 cl. | olie | 1 ½ cl. | olivenolie | 300 g. | pasta | 2/3 kg. | pasta, frisk | 40 g. | rosiner | | salt | 1 g. | sukker | 210 g. | tomatpure | 1 g. | tørret timian | | Mejeri | | æg | | gær | | mælk | | smør | | ylette | | | Yderligere | 4 g. | paprika |
| |