Søren, er født i 1976 og er bosat i Middelfart med sin kone Henriette. Han er udlært kok fra Hotel Kongebrogården i Middelfart, som med sine 5 stjerner er et af landets førende. Efter endt uddannelse fortsatte han en periode på stedet. Men for at udvide sine kundskaber søgte han nye udfordringer.
Han blev i 1999 ansat på kongelig privilegeret kro, Ågård kro, som ligger mellem Kolding og Vejle. Ågård kro er med sit Fransk-inspirerede køkken, kendt som et af de bedste spisesteder i trekant området.Søren har på nuværende tidspunkt sin gang på hotel Comwell i Middelfart.
I en tidlig alder vidste Søren at det var madlavningen som interesserede ham. Praktikophold på så fine steder som Rudolf Maties i Kerteminde bevidner om en særlig interesse for at skabe et perfekt måltid. Hans filosofi er at give gæsterne en fyld oplevelse af de råvare som han arbejder med.
Det er med udgangspunkt i hans kendskab, kunden og erfaringer at man kan opleve nogle af hans opskrifter her på siden, eller spørge han til råds m.h.t. madlavning.