  | | | | | | | | Kogte pillede kartofler afkøles og skæres i skiver. Lav en dressing ved at blende avocado med mayonnaise, friskpresset citronssaft og vand (ca. 2 dl.) til en lind og cremet konsistens. Bland dressingen med kartofler, tynde ringe af forårsløg og små duske dild. Smag til med salt og peber.
Brun kødet i smør og olie i en tykbundet gryde. Krydder med salt og hæld lidt vand ved kødet i gryden. Steg roastbeefen under låg og vend den undervejs. Steg kødet i ca. 45 minutter, til centrumstemperaturen er 55°C.
Lad stegen hvile 20 minutter inden den skæres i tynde skiver.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 200 g. | roastbeef af inderlår ;ca. | ¼ spsk. | smør | ¼ spsk. | olie | 312 ½ g. | kartofler | ¾ | avocado | 12 ½ g. | mayonnaise | | citron | ¾ | forårsløg | ¼ bdt. | dild | | groft salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|