  | | | | | | | | | | Kog pastaen i en stor gryde med letsaltet vand til den er al dente - bidefast. Løg, aubergine, squash og peberfrugt skæres i tern og brunes i olien. Tilsæt tomatsauce og finthakket hvidløg, smag til med salt og peber. Anret pastaen på en tallerken med ratatouillen over og skinken øverst. Til sidst høvles frisk parmesan over retten.
| | | | | |
 | | | | | | | | | | Brug en kartoffelskræller til at høvle parmesan i tynde flager. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 300 g. | spaghetti | | 8 sk. | parmaskinke | | 2 | zittauerløg | | 1 | aubergine | | 1 | squash | | 1 | rød peberfrugt | | 1 | gul peberfrugt | | 2 fed | hvidløg | | 22 ½ dl. | tomatsauce med kryderurter | | 100 g. | parmasan ost | | | olivenolie | | 160 g. | flütes |
| | | | | |
|