   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Det bløde smør smuldres i melet, hvorefter vand tilsættes. Dejen samles og trykkes ud i en spring- eller tærteform. Forbages i ovn ved 200°C i 15 min. Æg og fløde piskes sammen med lidt salt. Porrerne skæres i ringe og smørsauteres. Porrer, tyndtskårne soltørrede tomater, fetaost og basilikum vendes i æggemassen og fordeles i tærteformen. Tærten bages færdig ved 185°C i 30 min. De sidste 5 min. med gratineringsost over. Serveres med salat eller som tilbehør til f.eks. spegeskinke.
  |   |  |   |   |   |  
   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Gem dine osterester til gratineringsost. |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 100  g. | blødt smør  |  | 175  g. |  hvedemel  |  | 2  spsk. |  vand  |  | 4   |  porrer  |  | 6   |  soltørrede tomater  |  | 2  tsk. | hakket basilikum, frisk  |  | 100  g. |  feta  |  | 100  g. |  revet Mozzarella  |  | 4   |  æg  |  | 4  dl. |  piskefløde  |  |   |  salat  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |