   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Stil ovnen på 250 C. Sæt en gryde vand over til pasta, og en til bønner. Hak de soltørrede tomater, oliven og basilikum, pres hvidløget i massen. Smelt margarinen på en pande, og steg koteletterne gyldne, og krydre med salt og peber, kom dem i et fad. Kom nu de hakkede ingredienser samt hvidløget på panden og svits det af, riv parmesanen over og fordel det på koteletterne. Gratiner dem i ovnen i ca. ti min. Kog pasta som anvist på pakken, og giv bønnerne et opkog i det kogene vand tilsat salt. |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 1000  g. |  svinekoteletter  |  | 200  g. |  soltørede tomater i olielage  |  | 100  g. |  grønne oliven uden sten |  | 2  fed |  hvidløg  |  | 1  bdt. |  basilikum, frisk  |  | 60  g. |  parmasan ost  |  | 20  g. |  margarine  |  | 700  g. |  pasta, frisk  |  | 500  g. |  bønner  |  |   |  salt  |  |   |  peber  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |