| | | | | | | | Sæt risene over som anvist på pakken. Derefter ordnes svinemørbraden, og skæres i strimler. Olien varmes på en pande og mørbraden brunes af, hvidløget pilles og presses og kommes ved kødet, i mellemtiden skæres de grønne asparges i to cm. stykker, bunden kasseres, forårsløget skæres på samme måde og begge dele tilsættes kødet. Efter et par minutter tilsættes vandet, og der skrues ned for varmen, lad vandet simre væk. Tomaterne og persillen hakkes og tilsættes et par min. før servering, smag til med salt og peber. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | svinemørbrad | 6 dl. | ris | 1 bdt. | grønne asparges | 1 bdt. | forårsløg | 4 | tomater | 1 fed | hvidløg | 20 g. | persille | 2 dl. | vand | 2 spsk. | olie | | salt | | peber |
| | | | |
|