   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Varm olien i en wok. Wok kød og grønsager i nogle minutter. Tilsæt ingefær, chilipepper og salt. Rør Maizena ud i salsaen og hæld blandingen i woken. Kog retten igennem i nogle minutter. Kog risene efter anvisning på pakken. |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 2  spsk. |  olie  |  | 400  g. |  kalkun i strimler  |  | 500  g. |  wokblanding  |  | 2  tsk. |  majsmel  |  | ½ tsk. | stødt ingefær  |  | 2   |  chilipeber Ancho Style |  | 1  tsk. |  salt  |  | 1  dl. |  Garlic salsa  |  | 4  g. |  ris  |  | 240  g. |  brød  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |