|   |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | Mel, en ¼ af paprikaen og lidt salt blandes, og kommes på en tallerken, kalveschnitzlerne bankes let, og vendes i melet. Pil og hak løget, og skær baconet i små stykker, kom halvdelen af smørret i en gryde, og brun bacon og løg af heri. Drys resten af paprikaen over, og tilsæt vand og terning, lad derefter saucen koge 5 min.
 Kom resten af smørret på en pande, og steg schnitzelerne et par min. på hver side.
 Rør cremefraiche og maizena sammen, og kom det i den kogene sovs, pisk den godt igennem, og smag til sidst til, med salt og peber.
 Serveres med kartofler og brød.
 |  |  |  |  |  | 
  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | Kan serveres med en citron skive der er halvt krydret med paprika og halvt med persille. |  |  |  |  |  | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | 600  g. | kalveschnitzler |  | 1 ¼ spsk. | paprika |  | 50  g. | smør |  | 1 | zittauerløg |  | 40  g. | bacon |  | 1 | kalvefond terning |  | 2 ½ dl. | vand |  | 1 ½ dl. | creme fraiche 18% |  | 2  tsk. | majsmel |  |  | salt |  |  | peber | 
 |  |  |  |  |  | 
 |