  | | | | | | | | | | Skyl torskefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Læg dem derefter i et smurt ildfast fad.
Riv gulerødderne groft, hak derefter løget og skær champignonerne og porrerne i skiver. Svits grøntsagerne i smør nogle minutter, og tilsæt cremefraichen. Lad saucen simre i nogle minutter og smag til med krydderier.
Hæld saucen over fisken.
Bag fisken ved 200 grader i 20-25 min.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 600 g. | torskefilet | | 2 | porrer | | 1 | zittauerløg | | 250 g. | champignoner | | 4 | gulerødder | | 2 dl. | creme fraiche 18% | | | salt | | | friskkværnet peber | | 500 g. | pasta, frisk | | 240 g. | flütes |
| | | | | |
|