  | | | | | | | | Rør dejen glat med den lune mælk og tilsæt vand, olie, sammenpiskede æg og salt. Bland derefter sesamfrø, grahamsmel og det meste af hvedemelet i. Rør dejen godt sammen, kom efterhånden mere mel i, så meget dejen kan optage og lad den derefter hæve, tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem og form den til boller eller fingerbrød. Bollerne hæves til dobbelt størrelse, pensles med sammenpisket æg, mælk eller vand og drysses med sesamfrø. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20min. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 200 g. | gær | 8 dl. | mælk | 16 dl. | vand | 32 spsk. | olie | 8 | æg | 8 tsk. | salt | 8 dl. | sesamfrø | 8 dl. | grahamsmel | 4000 g. | hvedemel ;ca. |
| | | | |
|