  | | | | | | | | | | Pisk æg og sukker helt hvidt. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen i en anden skål. Smør og 4/5 af mælken bringes til kogning. Melet blandes i æggene. Det kogende mælk hældes i lidt efter lidt. Kommes i en smurt form og bages i 20 minutter ved 200°. Imens smeltes margerine og sukker for svag varme. Kokusen tilsættes og fyldet hældes over kagen, som skal bage videre i 5 minutter ved 220°. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 10 dl. | mælk | | 500 g. | margarine | | 400 g. | kokosmel | | 1000 g. | hvedemel | | 1200 g. | sukker | | 12 stk. | æg | | 12 tsk. | bagepulver | | 4 tsk. | vanillesuker | | 200 g. | smør | | 1000 g. | brun farin |
| | | | | |
|