  | | | | | | | | Pisk æg og melis sammen. Tilsæt kartoffelmel og hvedemel og bland det forsigtigt. Pisk fløden til flødeskum. Hæld dejen i en smurt tærteform, ca. 25 cm i diameter. Den bages ca. 7 min. ved 225 grader. Bland kvark, melis og de mosede bær. Vend flødeskum og vaniljesukker heri (lidt flødeskum gemmes til pynt). Kog vand, saft og melis op. Tag gryden fra varmen og tilsæt kartoffelmel udrørt i lidt vand. Det køles af. Læg cremen over den afkølede kagebund. Det færdige overtræk fordeles herpå. Til slut pyntes den med flødeskum eller marcipan. Kagen sættes koldt, til den serveres. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 8 stk. | æg | 200 g. | sukker | 6 spsk. | kartoffelmel | 180 g. | hvedemel | 4 dl. | kvark | 200 g. | sukker | 500 g. | mosede hindbær eller andre bær | 8 dl. | piskefløde | 8 tsk. | vanillesuker | 8 dl. | vand | 3 dl. | hindbærsaft eller ribssaft | 200 g. | sukker | 6 spsk. | kartoffelmel |
| | | | |
|