  | | | | | | | | | | Ingredienserne æltes grundigt sammen i ovennævnte rækkefølge. Dejen rulles ud i pølseform eller formes til firkantede stænger.
Pølserne/stængerne sættes i fryseren. Tag stængerne/pølserne ud fra fryseren, lad dem tø lidt på køkkenbordet og skær dem så i skiver. Kagerne bages på bagepapir eller letsmurt plade ved 180-200 gram til de er mørk-gyldne. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2000 g. | hvedemel | | 800 g. | brun farin | | 800 g. | mørk sirup | | 800 g. | smør eller margarine | | 60 g. | brunkage kryderei (Foretrækker man at lave sin egen krydderiblanding | | 20 g. | potaske opløst i et par dråber vand | | 20 g. | hjortetaksalt | | 600 g. | finthakkede, smuttede mandler | | 4 tsk. | citronskal ikke overfladebehandlet |
| | | | | |
|