  | | | | | | | | Melet hældes i en skål og blandes med hjortetaksalt og sukker. Smørret, der skal have stuetemperatur, smuldres ned i melblandingen, som samles ved at ælte den med hænderne. Dejen stilles koldt en halv times tid.
Småkagerne Dejen trilles til to centimeter tykke pølser, der pensles med et sammenpisket æg. Sukker og nødder eller mandler drysses, og pølserne skæres i fire centimeter lange stykker.
Bagningen Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn i 195 grader i 10 til 15 minutter. Hvis du bruger en varmluftovn, skal småkagerne bages ved 175 grader i en forvarmet ovn. Når kagerne er bagt færdige, skal de køle af på en bagerist. Kagerne opbevares i en kagedåse. Pynt finthakkede nødder eller mandler sukker - gerne perlesukker | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 tsk. | hjortetaksalt | 4 stk. | æg | 2000 g. | hvedemel | 1400 g. | smør | 400 g. | sukker | 8 tsk. | nøddekerner | 8 tsk. | mandler | 8 tsk. | perlesukker |
| | | | |
|