  | | | | | | | | | | Boven skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.
Fars: Skinke, persille og skalotteløg hakkes fint og røres sammen med de øvrige indgredienser. Husblasblade udblødes 5 min. i koldt vand inden det røres i farsen.
Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn
Brunes i ovnen ca 15 min. ved 225 grader. Videresteger ca 1 time ved 160 grader.
Boven pakkes i alufolie og afkøles til næste dag
Skæres i tynde skiver og serveres som frokost eller sommermiddagsret.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 800 g. | udbenet lammebov | | 200 g. | kogt skinke | | 1 bdt. | persille, frisk | | 3 | skalotteløg | | ½ tsk. | basilikum, tørret | | ½ tsk. | rosmarin | | ½ tsk. | timian | | 1 fed | presset hvidløg | | 1 | æg | | 8 stk. | husblas | | ½ tsk. | salt | | | friskkværnet peber | | 160 g. | flütes ;se opskrift her | | | grøn salat ;se opskrift her |
| | | | | |
|