| | | | | | | | champignonerne renses,skæres i skiver. I en tykbundet gryde, vendes de i smør i ca 10 min ved middel varme. Fløden hældes i, og saucen står og småkoger til den jævner. Smag til med salt og en anelse hvid peber.
Svimemørbraden afpudses for sener, hinder og fedt. Skæres i 3-4 cm tykke skiver og bankes til bøffer. Bøfferne brunes på begge sider, krydres med salt og steges færdige i 3-4 min. Fedtstoffet fra panden kan evt. tilsættes saucen for at give ekstra smag.
Inden servering, krydres bøfferne evt. med lidt friskkværnet peber og serveres med sauce, nye kartofler eller som middagsret med rugbrød og surt. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | svinemørbrad | 40 g. | smør | 500 g. | champignoner | 5 dl. | piskefløde | | groft salt | | friskkværnet peber | 1000 g. | kartofler | | salt | | hvid peper |
| | | | |
|