   |  |  |   |  |   |  |   |  |   |  Løget hakkes fint og røres i kødet sammen emd de øvrige ingridienser.
  Formes til 6 karbonader pr. portion der steges på panden i margarine ca 5 min på hver side.
  Tilbehør: Kartofler eller risblanding med kryderier samt grøn salat Kødet blandes med franskbrødskrumme.
  |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 500  g. |  fårefars  |  | 3  spsk. | fintsmuldret franskbrødskrummer  |  | 1   | lille zittauerløg  |  | 1  fed | presset hvidløg  |  | 1   |  æg  |  | 1  spsk. | hakket persille, frisk  |  | ½ tsk. |  salt  |  | 20  g. | groftkværnet peber  |  |   |  margarine til stegning |  | 1000  g. |  kartofler eller risblanding med kryderier |  |   |  grøn salat  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |