  | | | | | | | | Fars: Peberfrugten skæres i små tern, løget rives. Kødet røres med løg, peberfrugt, ymer, salt og peber.
Selleriskiverne koges 6-8 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte. De store skiver halveres, små skiver forbliver hele.
Skiverne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad. 1 skefuld fars lægges oven på hver skive. Ost og rasp blandes og drysses over.
Fadet stilles i ovnen ca 25 min. ved 200 grader.
Tilbehør Kartofler eller groft brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | fårefars | 1 stk. | lille grøn peberfrugt | 1 stk. | lille zittauerløg | 1 dl. | ymer | ½ tsk. | salt | | groftkværnet peber | 4 stk. | store skiver selleri eller 2 små skiver (100 g.) | 2 spsk. | reven grana ost 32+ (24%) | 1 spsk. | rasp | 1000 g. | kartofler eller groft brød |
| | | | |
|