  | | | | | | | | | | Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen. Hviler i køleskab ca. 1 time.
Fyld: Kødet brunes i en gryde i olien. Løget skæres i terninger og brunes med.
Krydres med salt, peber og knust hvidløg og tages af varmen.
Tomaterne skæres i skiver. Fetaost skæres i terninger. Oliven udstenes evt.
Dejen rulles ud i en tynd plade og en tærteform beklædes hermed. Bunden prikkes med en gaffel og forbages ca 15 min. ved 200 grader.
Kødfyldet fordeles i den forbagte bund. Fetaost, tomater og oliven fordeles over kødfyldet. Æg og mælk piskes sammen og hældes over.
Stilles i ovnen ca 1/2 time ved 200 grader.
Tilbehør: Grøn salat
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 125 g. | margarine | | 200 g. | hvedemel | | ½ tsk. | salt | | 2 spsk. | koldt vand | | 300 g. | fårefars | | 1 spsk. | olie | | 1 stk. | zittauerløg | | ½ tsk. | salt | | | groftkværnet peber | | 1 fed | presset hvidløg | | 4 stk. | tomater | | 100 g. | feta | | 50 g. | sorte oliven | | 6 stk. | æg | | 2 ½ dl. | mælk | | | grøn salat |
| | | | | |
|