|   |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | Skær kalvekødet og baconskiverne i blyants-tynde strimler af ca. 3 cm længde. Kom olivenolien i en rummelig gryde, lad den blive varm og rist kalve- og baconstrimlerne gyldne. 
 Rens blegselleri og porrer, skær dem i stykker, ca. 5 cm lange og snit dem så i små fine strimler. Skræl løg og kartofler og snit også dem i små fine strimler.
 Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kom alle grøntsagerne i gryden til kødet og lad dem stege med i 2 minutter. Tilsæt så kalvebouillonen og laurbærblade.
 Lad det hele simre under låg i gryden i 30 minutter - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs og fjern også skummet på suppen hen ad vejen.
 
 Efter de 30 minutter tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre videre i ca. 15 minutter og kom så finthakket persille og Parmesanost i. Rør godt rundt og servér suppen rygende varm med et godt italiensk brød til.
 |  |  |  |  |  | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | 400  g. | dansk kalveinderlår el.klump |  | 2  sk. | bacon |  | 2  stilke | blegselleri |  | 2  spsk. | olivenolie |  | 2 | porrer |  | 2 | zittauerløg |  | 2 | gulerødder |  | 2 | bage kartofler |  | 2 | laurbærblade |  | 5  dl. | kalveboullon |  | 4 | blade savoykål |  | 1  bdt. | bredbladet persille |  | 100  g. | parmasan ost |  |  | salt |  |  | peber |  | 160  g. | godt italiensk brød ;se opskrift her | 
 |  |  |  |  |  | 
 |