  | | | | | | | | | | Kartoflerne skæres i tern. Løg hakkes, og svitses i olien. Tomatpuré og chili tilsættes og svitses med. Grønsagsbouillon, salt og peber kommes i, og bringes i kog. Kartoflerne tilsættes ligeledes og suppen koges videre ved svag varme, til grøntsagerne er møre (ca 30 min.). Svits imens oksekødet på panden i en anelse olie. Suppen blendes, så den får en fast konsistens. Kom oksekødet i suppen lige før serveringen og pynt med purløg.
Server groft brød til.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kartofler | | 1 | zittauerløg | | 1 dl. | tomatpure | | 2 spsk. | olie | | 1 l. | grønsagsbouillon | | 200 g. | mørt oksekød i strimler | | | groft salt | | | friskkværnet peber | | 240 g. | groft brød ;se opskrifter her | | 1 | chilipeber |
| | | | | |
|