   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Rør en marinade sammen af: karry, knust hvidløg, olie og citronsaft. Vend kyllingekødet i marinaden, og lad det trække i en lille time. Hak løg og skær æblerne i store tern. Svits kødet i en varm wok i tre minutter og kom løg og æbler i og svits det i ca. 5 minutter. Tilsæt bønnespirer og peanuts og smag til med salt og peber.
  Server ris til. |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 4  dl. |  ris  |  | 500  g. |  kylling i strimler  |  | 2  fed |  hvidløg  |  | 4   |  æbler  |  | 20   |  forårsløg  |  | 200  g. |  bønnespirer  |  | 4  spsk. |  olie  |  | 4  tsk. |  citronsaft  |  | 100  g. |  peanuts  |  | 4  tsk. |  karry  |  |   |  groft salt  |  |   |  friskkværnet peber  |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |